wisa-trans
wisa-trans

producten

Wat is
WISA-Trans

De Wisa-Trans vrachtwagenvloer is een revolutionaire berkentriplex truck-, trailer- en aanhangwagenvloer met een meerlaagse fenolcoating. De ideale oplossing om hoge belastingen op te vangen. Haar speciale slijtvaste toplaag helpt gegarandeerd de levensduur van uw voertuigen te verlengen. De onderzijde van de plaat is voorzien van een vochtwerende donkerbruine fenolfilm van 120 gr/m² en alle plaatranden worden afgewerkt met een speciale bruine verf op basis van acrylhars. Dat de Wisa-Trans plaat bijzonder polyvalent en doeltreffend is, bewijst ook het feit dat die ook in de bouwindustrie wordt toegepast. En dit onder de vorm van magazijnvloeren en laadplatforms. De Wisa-Trans bodemplaat, da’s één product met zoveel mogelijkheden.

Wisa-trans vrachtwagenvloer
Wisa-trans vloer
Wisa-trans trailervloer

Waarvoor
WISA-Trans gebruiken

De Wisa-Trans vrachtwagenvloer werd speciaal ontworpen voor hoge belastingen die ontstaan bij gebruik van pallettrucks en het vervoer van containers met kleine wieltjes. De WisaTrans vrachtwagenvloer is voorzien van een meerlaagse geïmpregneerde fenolcoating waarin een antislipprofiel is geperst. Omwille van zijn specifiek ontwerp en om namaak tegen te gaan, is de achterzijde voorzien van een donkerbruine fenolcoating, met de naam "Wisa-Trans". Schauman staat aldus borg voor kwaliteit. De "Wisa-Trans vrachtwagenvloer" geeft geen geur of smaak af, waardoor de plaat geschikt is voor toepassingen in de voedingsindustrie.

Wisa-trans vrachtwagenvloer
Wisa-trans vrachtwagenvloer
Wisa-trans trailervloer

Wisa-Trans

De Wisa-Trans vrachtwagenvloer is een berkenmultiplex vloerplaat, met een zeer slijtvast meerlaags laminaat. Wisa-Trans is speciaal ontworpen voor gebruik als truck- en vrachtwagenvloer.

Wisa-Trans berkenmultiplex vloerplaat
DIKTE AFMETINGEN (mm)
18 mm 1500 x 2500 TG    
21 mm 1500 x 2500 TG    
24 mm 1500 x 2500 TG    
27 mm 1500 x 2500 TG 1250 x 2500  
30 mm 1500 x 2500 TG 1250 x 2500 1525 x 3660
35 mm 1500 x 2500    

TG = met tand en groef op de lange zijden
Pdf brochure

Wisa-Wire

Wisa-Wire is een multiplex vloerplaat, met aan één of beide zijden een donkerbruine coating met ‘wiremesh’ motief. Wisa-Wire is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de transport- en de bouwsector.

Wisa-Wire multiplex vloerplaat
DIKTE AFMETINGEN (mm)
12 mm 1220 x 3050  
15 mm   4000 x 2200
18 mm 1500 x 2500 4000 x 2200
21 mm 1500 x 2500 TG  
24 mm 1500 x 2500 TG  
27 mm 1500 x 2500 TG  
30 mm 1500 x 2500 TG  

TG = met tand en groef op de lange zijden
Pdf brochure

WISA-Trans
bewerken op vraag van de klant

De Wisa-Trans vrachtwagenvloer is niet alleen een bijzonder efficiënt probleemoplossend product. Geldhof Hout biedt u daarnaast ook nog eens een gepersonaliseerde service om u tegen te zeggen. Om u nog beter van dienst te zijn, kunnen we de Wisa-Trans platen op maat zagen, maar ook de randen afwerken zoals u het wilt. Ook gaten boren daar waar u het wenst, hoort onder andere tot onze ruime dienstverlening. En dit alles binnen de kortste keren, natuurlijk.

Wisa-trans vrachtwagenvloer
Wisa-trans vrachtwagenvloer
Wisa-trans vrachtwagenvloer

Wat is WISA-Trans

Wisa-Trans is een revolutionaire berkentriplex truck- en vrachtwagenvloer met een meerlaagse fenolcoating. De ideale oplossing om hoge belastingen op te vangen. Haar speciale slijtvaste toplaag helpt gegarandeerd de levensduur van uw voertuigen te verlengen. De onderzijde van de plaat is voorzien van een vochtwerende donkerbruine fenolfilm van 120 gr/m² en alle plaatranden worden afgewerkt met een speciale bruine verf op basis van acrylhars. Dat de Wisa-Trans plaat bijzonder polyvalent en doeltreffend is, bewijst ook het feit dat die ook in de bouwindustrie wordt toegepast. En dit onder de vorm van magazijnvloeren en laadplatforms. Wisa-Trans, da’s één product met zoveel mogelijkheden.

De Wisa-Trans vrachtwagenvloer is niet alleen een bijzonder efficiënt probleemoplossend product. Geldhof Hout biedt u daarnaast ook nog eens een gepersonaliseerde service om u tegen te zeggen. Om u nog beter van dienst te zijn, kunnen we de Wisa-Trans platen op maat zagen, maar ook de randen afwerken zoals u het wilt. Ook gaten boren daar waar u het wenst, hoort onder andere tot ons ruime dienstverlening. En dit alles binnen de kortste keren, natuurlijk.

stock

Helemaal klaar, altijd beschikbaar.

SERVICE OP MAAT

Als bijkomende dienstverlening, boren, frezen en zagen we uw Wisa-Trans platen op maat. Op uw maat! Ook aan een perfecte afwerking besteden we resoluut en gegarandeerd de nodige aandacht.

Direct leverbaar uit stock

Zoals blijkt uit onze tabel , hebben we alle standaard Wisa-Trans platen op voorraad liggen. Zo niet, zoeken we samen met u naar een andere pasklare oplossing. Verder kunt u uw bestelling komen ophalen tijdens de openingsuren. Maar natuurlijk komen we ook graag tot bij u.

Kwaliteits labels

Aangezien de Wisa-Trans vrachtwagenvloer een topproduct is, beantwoordt het ook aan de strengste normeringen. We beschikken dan ook over het Europese CE-label en over de ecologisch verantwoorde PEFC-certificatie.

Contact

Geldhof Hout

Geldhof Hout NV
Iepersestraat 22
8890 Moorslede (Belgium)

Tel. +32(0)51/77 70 92
Fax. +32(0)51/77 01 82
BTW 0405 565710

contact@wisatrans.be
www.geldhofhout.be

Vandaag bellen, vandaag geleverdmade by Visual